Agtrup Vig

Et godt område i Kolding Fjord hvor man kan fiske året rundt. Er man til havørreder og torsk skal man gå til venstre mod revet (også kaldet løger). Der kan man stå lige på kanten af den gamle sejlrende. Her trækker af og til store fisk tæt på land pga. dybden. Går man derimod mod højre og fortsætter ind i vigen fisker man på noget lavere vand som er specielt godt til fluefiskeri. Bunden er en blanding af sten, tang og blød bund.

Lokalrapportør :Per Michael Pedersen
Drej fra mod Kolding Syd kør derefter mod Marine Syd og ud af Skamlinge vejen til en rundkørsel. Så kører man mod Agtrup/Stenderup til man når et skilt på venstre hånd mod Agtrup skov.
Reporter : Per Michael Pedersen
E-mail : per.june@stofanet.dk
Jeg er 30 år gammel og har fisket siden jeg var 10 år. Trolling og kystfiskeri er mine fortrukne indenfor lystfiskeri.På kysten dyrker jeg mest boble og flue da dette er effektivt hele året rundt.Jeg kender alt til Lillebælt og Kolding Fjord da det er der mit fiskeri foregår.I er altid velkommen til at ringe eller maile om spørgsmål.Jeg kan også tilbyde et lynkursus i Trollingfiskeriets verden. Jeg har en Campion Explorer 185 med en 90 hk. honda 4 takt. med 2 downriggers og alt i udstyr. Er du/I intresseret kan I maile til mig max 2 personer. Fiskeriet foregår i lillebælt/Kolding fjord.