Ballen Strand

Dybt vand tæt mod land øst for havnen så waders er ikke nødvendige på denne plads. Godt fiskeri på begge sider af havnen ca. 1500 meter på hver side, men bedst på stykket øst for havnen hvor der er dybt tæt mod land. Hvis der parkeres på havnen vades til venstre langs vandet ca. 700 meter. Hvis der fiskes vest for havnen (til højre) skal fredningszonen ved Syltemade Å respekteres. Der må her ikke fiskes i en zone på 500 meter til hver side af udløbet. 

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad vej 44 (Svendborg-Fåborg). I Vester Skerninge drejes mod Øster Skerninge/Ballen. Fortsæt ad Balvej og senere til højre ad Strandvej til Ballen. Der kan parkeres på havnen, og spadseres ca. 700 meter østpå (hvis du står på havnen og kigger ud over vandet er det til venstre).  
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.