Ballerum Lystfiskeri

10 sammenhængende søer beliggende i tidligere grusgrav. Der er sammenlagt 200.000 m2 vandspejl, og dybden i søerne er op til 8 meter. I søerne kan fanges ørreder (op til 1 kg), gedder (op til 12 kg), suder (op til 2 kg), karper (op til 10 kg) og ål (op til 2 kg). Der er ingen fangstbegrænsning. Fiskekort (dagkort kr. 120,-) købes ved selvbetjening.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Thisted køres ad vej 26 mod Hanstholm. Kør gennem byen Nors, og cirka 2,5 km efter Nors drejes til højre ad Ballerumvej. Kør omkring 1,5 km og fortsæt ad Ballerumvej til højre mod Ballerum. Kør 1 km og drej til venstre ad Tanggårdvej ved stor skov. Fortsæt lige ud ad denne ved cirka 1,5 km (søerne kommer på venstre hånd). Kør forbi søerne til krydset ved sandudgravning og drej til venstre ad Tangrimme. Efter 300 meter kan parkeres ved søerne til venstre.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.