Bien

M/S Bien er en ombygget vesterhavskutter og fisker i Storebælt fra Korsør Havn efter torsk, fladfisk, laks, ørred og hornfisk. Ombord er alt moderne ekeltronisk udstyr, centralvarme, salon med borde og stole, 2 badeværelser med bruser og koldt/varmt vand, veludrustet køkken.


Der arrangeres havfisketure, firmaudflugter og gruppeture. I Juli, August og september sejles fra Sjællands Odde efter makrel.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad motorvej E20. Kør fra ved afkørsel 42 og kør mod Korsør ad hovedvej 265. Efter passage af broen i Korsør drejes til højre ad Casper Brands Plads. Fortsæt ligeud ad Nygade og drej til højre ad Grevsensgade. For enden af Grevsensgade drejes til venstre ad Sylowsvej. Fortsæt ad Sylowsvej til parkeringsmulighed ved havnen.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
40 41 23 84
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.