Bjerrely Fiskeø

Stor sø på 22.000 m2 beliggende i meget smuk natur omkranset af løv- og granskov. Der er gangsti rundt om søen samt små indhug i vegetationen hvorfra der kan fiskes. Søen er 6-8 meter dyb og får vandtilførsel fra underjordiske kilder, hvilket giver meget rent vand i søen. Udsætning af regnbue-, bæk-, og kildeørreder fra 0,5 til 6 kilo. Muslingehus med plads til 80 personer udlejes.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
<P>Fra Herning køres ad hoedvej 15 mod Ringkøbing. Ved Snejbjerg drejes til venstre mod Tanderupkær. Kør til Tanderupkær og fortsæt gennem byen ad Bjerrevej. Efter ca. 2 km kommer søen på venstre hånd.</P> <P>Kommer du syd fra køres ad hovedvej 12, og i Kibæk drejes mod Fjelstervang. Umiddelbart før Fjelstervang kommer Bjerrevej på højre hånd. Følg vejen ca. 1 km og søen kommer på højre hånd.</P>
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
23 71 5103
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.