Boesdal

Fra der hvor du kommer ned til kysten kan der fiskes ca. 150 meter til venstre, og ca. 1000 meter til højre ned til Korsnæb. Det bliver hurtigt dybt tæt mod land, så waders er ikke strengt nødvendige. Men det kan ofte være en fordel med waders, så du kan vade 5-7 meter ud forbi det tangbælte der ligger tæt ved land. Brug evt. vadestav, da stenene er meget glatte. Der fiskes over cirka 2 meter vand ude i kastet. Bunden er afvekslende med mange sten, enkelte store sten og store pletter med vegetation.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør fra Køge over Strøby Egede og til Store Heddinge. I den store rundkørsel lidt uden for Store Heddinge køres lige ud ad Rødvigvej mod Rødvig. Umiddelbart efter passage af Lille Heddinge drejes til venstre ad Boesdalsvej. Fortsæt ad denne til parkeringsplads i højre side tæt ved kysten. Fra p-pladsen spadseres 40 meter hen af vejen og til højre ned gennem mindre skov til åben plads. Her spadseres mod venstre ned til kysten.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.