Broens Odde

Vadefiskeri. Fra parkeringspladsen kan fiskes på et langt godt stræk til venstre hele vejen rundt om Broens Odde til Broens Rev. Ved Broens Rev ligger et stort rev der går over 100 meter ud. Gode muligheder for havørreder på revet og revkanterne. Pas dog på ved vadning. Ved parkeringspladsen og hen mod Odden (til venstre) består bunden af flad skiferbund, der er behageligt at vade på. Til højre for parkeringspladsen og mod Stavnshavn er også et super godt stræk med varierende bund med sandpletter, sten, blæretang og enkelte små rev. Alt i alt et super godt kilometerlangt stræk efter havørred.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Følg skilte til Snogebæk. Kør mod havnen ad Hovedgade. Drej ad Turistvej, og fortsæt ad denne indtil stor parkeringsplads ved kysten.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.