Daugårdstrand

Daugaard strand er utrolig varierende hvad bunden angår, da det veksler mellem den fineste sandbund til skove af blæretang/ålegræs. Det er nok derfor der bliver taget mange fisk på alle former for agn – lige fra den mindste flue til den gode gamle danske regnorm. Havørrederne er meget aktive i dette område pga den store mængde føde der findes i området. Derfor kan det sommetider være frustrerende at se den ene ørred efter den anden følge efter agnen uden at ville hugge. Selv om man ikke fanger noget er det altid et besøg værd, da man praktisk talt altid ser fisk når man er derude. Min farvoritagn er wobblere i diskrete farver. Og med variabel indspinning lykkedes det de fleste gange at overliste sølvtøjet! Dage med spredte skyer og let til frisk vind fra sydvest er de bedste dage efter min opfattelse. Bemærk fredningsbælte ved udløbet af Ørdum Å til venstre fra parkeringspladsen.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Anders Pedersen
Byen Daugaard ligger 10 km øst for Vejle, og når man kører ad Juelsmindevejen skal man ikke ind i selve Daugaard, da hovedvejen ligger på langs med byen. Når man kører fra Vejle skal man, når man kommer til indkørslen til byen, bare fortsætte ad vejen til der kommer en vej på højre hånd, hvor der står Daugaard strand (Korshøjvej). Så er det bare med at følge vejen der senere går over i Strandvejen et par kilometer til den ender ved parkeringspladsen 100 meter fra kysten. Den store parkeringsplads ligger ved et buet sving.
Reporter : Anders Pedersen
E-mail : an_pedersen@hotmail.com
Fisker især fra kysten omkring Århus/Djursland.Jeg er gammel spinnefisker men er på det seneste blevet grebet af fluefiskeriet.