Djurs Fiskepark

I den genetablerede smukke ådal er indettet 2 store søer i det tidligere dambrug i Fannerup. Herudover en mindre børnesø. Søerne er på i alt 10.000 m2. Der udsættes jævnligt regnbueørreder på 1-8 kilo. Ingen fangstbegrænsning. Servicebygning med toilet og grejshop/butik.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
<P>Kør ad vej 16 (Randers - Grenaa). I Ørum drejes mod Ørbæk, og efter Ørbæk køres mod Fannerup. I Fannerup køres ad Slettenvej indtil T-kryds. Her køres til højre ad Kanalvej, og søerne kommer på højre hånd efter ca. 100 meter.</P> <P>Fra Århus køres ad vej 15 mod Grenaa. I Obdrup drejes til venstre mod Lyngby. Fra Lyngby fortsættes ad Lyngbyvej til Fannerup. I T-kryds i Fannerup drejes til venstre ad Kanalvej, og søernekomme på højre hånd efter ca. 200 meter.</P>
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
23 27 12 29
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.