Egense Dybet

Det er lidt lavvandet, så du skal vade et lille stykke ud til omkring sejlrenden. Bunden består af mange store sten, men ellers store sandpartier og enkelte tangområder. Der er fredningsbælte ved Otterup lystbådehavn så fiskeriet må først startes 500 meter sydøst for havnen (til højre for lystbådehavnen. Der kan fiskes her fra og ned til Galtehoved – et stræk på næsten 3 km. 

Lokalrapportør :Henrik Møller Harbo
Når du kommer fra Odense køres af vej 162 mod Otterup til du kommer til Otterup. Så kører du efter Ørritslev til du kommer til Lindøvej. Den kører du ud af til du kommer til Trøjborggyden. Den kører du ud af til du kommer til Bogøvej, hvor du kører til højre, og vælger en af de mange markveje der fører ned til vandet. Alternativt kan der parkeres ved lystbådehavnen, og spadseres langs kysten øst på (til højre).
Reporter : Henrik Møller Harbo
E-mail : henriklokalr@bluemail.dk
Jeg hedder henrik jeg er 16 år gammel og bor i otterup. Jeg er født med en fiskestang i bagenden så det siger sig selv at jeg har fisket hele mit liv og ca to gange om ugen. Jeg er mest til flue fiskeri ved kysten men er også at se i mose å og ved en af de mange p&t søer med både spinne og fluestang. Meget af min fritid går også med at binde fluer. Hvert år i efterårsferien tager jeg et smut til Varde å hvor min største fisk er en laks på 6 kg. Jeg er også en gang om året i Norge nærmere sagt i Trysil for at fiske bækørreder og stalling. Mine største fisk er gedde 13 1 kg havørred 3 3 laks 6 kg.