Ejsingholm

Godt fiskestræk på den østlige side af Venø Bugt. Fra parkering ved Hulvej og nord på til Nygård Hage. Vadefiskeri efter havørreder på muslingebanker. Fisker bedst ved lavvande, hvor man kan se muslingebankerne. Bedste fiskeri efter havørreder er i sensommeren.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jørgen Michael Sørensen
<P>Kør ad vej 11 til Struer. Fra Struer ad vej 513 til Vinderup. I Vinderup ad vej 189 mod Skive. Efter 6 km drejes til venstre mod Ejsing ad Vinderupvej. I Ejsing til venstre ad Landingvej, og efter ca. 800 meter til højre mod Ejsingholm. I Ejsingholm fortsættes ad Ejsingholmvej til midt i byen, hvor der drejes til venstre ad Hulvej. Der kan parkeres for enden af Hulvej helt ude ved kysten. Herfra spadseres nordpå (til højre).</P>
Reporter : Jørgen Michael Sørensen
E-mail : nanni@webspeed.dk
Jeg er 42 år og har fisket siden jeg var 7-8 år. Det var mest i søer og ved havet. Da jeg var i begyndelsen af 20erne begyndte jeg på kysten som også i dag er mit foretrukne sted at befinde mig med spinne- eller fluestang. Jeg fisker mest med spinnestang på kysten men i april-maj finder jeg fluestangen frem for der er ikke noget så godt som hornfisk på flue. Jeg fisker også en del i Karup Å men det er kun med flue .Jeg arbejder kun i weekenden så jeg har rig lejlighed til at dyrke min store hobby.