Emmerbølle

Emmerbølle strand er en mindre kendt fiskeplads, men alligevel rimelig. Pladsen er mere til flue- eller bobleflådsfiskeri. Og da der ikke er så dybt er den mere til sommerfiskeri, men vær opmærksom på badegæster fra campingpladsen. Enten skal man gå ca. 800 meter nordpå til pynten, eller sydover ca. 500 meter. Stedet er en blanding af sand og ålegræsbælter. Ved lavvande kan man komme ud på første revle og vade lige på kanten af et ålegræsbælte.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jan Frandsen
Der drejes til venstre efter Rudkøbing mod Lohals. Kør gennem Tranekær indtil man kommer til Lejbølle. Der drejes til venstre mod Campingpladsen, hvor der er en lille parkeringsplads ned til stranden.
Reporter : Jan Frandsen
E-mail : lystfisker@fritid.tele.dk
Jeg hedder Jan Frandsen, kaldet skovhugger blandt fiskekammerater, og er 50 år. Mit fiskeri startede først for alvor for ca 10 år siden da jeg kom til skade med ryggen og er nu førtidspensionist. Så nu går tiden med at affiske de langelandske og fynske kyster - det er mest ul spind. Også fiskeri efter fladfisk og hornfisk en gang imellem. Men natfiskeri om sommeren er ikke mit store nummer - men det sker dog ind imellem.