Engholm Lystfiskersø

Stor flot sø beliggende i fredet ådal med skov og eng og smuk natur. Vandet til søen tilføres fra naturlige kilder i området, hvorfor fiskevandet er af højeste kvalitet i søen. Vandtemperaturen i søen er altid forholdsvis lav, da der er gennemstrømning af kildevand fra de nærliggende bakker. Dette vand har en temperatur på ca. 7-8 grader, som medvirker til at undgå algevækst samt på varme sommerdage holder fiskene meget mere aktive. Søen er også derfor næsten isfri hele vinteren. Udsætning af regnbueørreder (1-11 kg), bækørreder (1-3 kg), kildeørreder (1-4 kg) og ål (op til 2,5 kg).

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
<P>Kør ad vej 52 (Silkeborg - Viborg). Ved Hinge Sø, mellem Silkeborg og Kjellerup, drejes ad Engholmsvej. Søen kommer på venstre hånd efter 200 meter.</P>
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
20 32 35 55
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.