Fahlbæk Sø – Put & Take

Søen er 400 meter lang og snoet, 30 meter bred og cirka 3 meter dyb. Søen har tidligere været en del af Skjern Å deltaet, og er beliggende i naturskønne omgivelser. Der er en stor mængde ørreder i søen, og der udsættes dagligt nye fisk. I søen findes også en pæn bestand af ål samt aborrer, gedder og skaller. Der er ingen fangstbegrænsning. Fiskekort købes på gården lige ved søen. Hunde og katte må ikke medtages.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad vej 28/11 til Skjern. I rundkørslen i byens nordlige ende (Holstebrovej/Ringkøbingvej) køres mod Stauning. Hvis du kommer fra Ringkøbing eller Holstebro er det den første rundkørsel i Skjern. Kør mod Stauning ad Holstebrovej og senere ligeud ad Lønborgvej. Efter ca. 1,5 km drejes til højre ad Stauningvej mod Stauning. Kør cirka 2 km og drej til venstre ad Langkjærvej. Fortsæt ad Langkjærvej. Søen kommer på venstre hånd efter cirka 1,5 km.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.