Faldsled

Vadefiskeri. Fiskestræk fra Bjergkammer og nordpå til Damsbo Strand. Bunden består af en del ålegræsbælter. Helårsfredning ved Hattebækkens udløb. Fiskeri forbudt i en zone på 500 meter til hver side af udløbet, hele året.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad vej 329 (Fåborg-Glamsbjerg). I Glamsbjerg køres ad Fåborgvej (329) mod Haarby/Faldsled. I Haarby drejes til venstre og køres mod Jordløse/Faldsled. Passér Jordløse og fortsæt ad Landevejen mod Faldsled. Umiddelbart efter passage af Hattebækken drejes til højre ad Bjergkammer. Efter ca. 1 km drejes til højre i T-kryds. Fortsæt et par hundrede meter og find egnet parkering (det er et privat boligområde, der ligger ned til vandet). Der kan fiskes her fra (bjergkammer) og nord på (til højre) mod Damsbo Strand.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.