Fyns Fiskevand

Flotte fiskesøer på i alt ca. 55.000 m2 fiskevand, heraf en børnesø. Naturskønt beliggende 12 km syd for Odense. Daglig udsætning af forskellige arter med fisk op til 11 kilo. Ingen fangstbegrænsning (dog maks. 2 fisk pr. stang i børnesøen). I søerne findes naturlig fiskebestand samt udsatte fisk: Steelhead, regnbue-, kilde-, bækørred, gedde, græskarpe (fredet), damkarusse, brødding, ål, aborre. Søerne er velegnet til fluefiskeri. Ved søen/p-pladsen findes lysthus med siddeplads til ca. 40 personer.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra motorvejen drejes af ved afkørsel 49 - Odense SØ. I lyskrydset kører du til venstre mod Odense. I næste lyskryds til højre mod Ørbæk. Efter ca. 10 km kommer du til Rolfsted. Drej til venstre ved kirken og kør ca. 1 km. så er du i Kappendrup. Nyhavevej er første (og eneste) vej på venstre hånd.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
26 72 24 28
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.