Grumstrup Lystfiskercenter

Grumstrup Lystfiskercenter består af 3 søer beliggende i smuk og naturskønt område omgivet af skov og enge. Vandet i søerne er meget rent da søerne får vand fra eget kildevæld. Den ene sø er derfor også frostfri om vinteren. Der udsættes dagligt regnbueørreder fra tilknyttet dambrug. Fiskekonkurrencer afholdes i april og september. Udlejning af fiskestænger.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad motorvej E45 (Horsens-Århus). Ved Skanderborg køres fra ved afkørsel 52. Kør ad vej 445 mod Skanderborg/Odder. Efter 2 km drejes mod Odder ad vej 445. Kør cirka 8 km til rundkørslen ved vej 433, og drej til venstre ad denne mod Hovedgård (tredje vej i rundkørslen). Kør cirka 2 km og drej til højre ad Ørredvej. Herefter 400 meter ad Ørredvej og så til højre ad Hedemølle-Kirkevej. Søerne kommer efter 200 meter på venstre hånd.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.