Hanne

M/S Hanne sejler fra Onsevig Havn til de bedste fiskepladser i Langelandsbæltet efter torsk og fladfisk. Der udlejes fiskestænger med hjul og sælges øvrigt fiskegrej til turene. Mulighed for overnatning i hus lige ved havnen (til 12 personer).

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
<FONT face="Arial" color="#333333">Følg motorvej E47 til afkørsel 48 Maribo. Drej til højre ad hovedvej 9, retning Tårs. Vej 9 følges 23,4 km. Drej til højre ad vej 289 (skilt Onsevig 12). Efter 2,4 km drejes til venstre ad Toftevej( skilt Onsevig 10), følg største vej (og skiltene) gennem Vindeby til Onsevig havn. Skibet HANNE ligger ved havnepladsen, hvor du kan læsse dit grej af lige ved skibet. Hvis der er ledige pladser i de afmærkede båse, kan du også parkere her. Ellers må du køre bilen tilbage bag kiosken og havnetoiletterne og parkere bilen på pladsen langs vejen ud til havnen. Respekter venligst skilte og afmærkninger. Vi er jo ikke de eneste, der bruger havnen. Redningsveje, arbejdsområder, pladsen foran havnekranen og fiskernes kajpladser skal friholdes for biler. </FONT><BR>
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
30 54 21 46
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.