Hoby Put & Take

Tidligere grusgrav på 20.000 m2 beliggende ved Hobyskov i kuperet område med skov og krat. Største dybde i søen er 3,5 meter med lavt vand nær bredden. Gode læforhold. Udsætning af ørreder fra 1-10 kilo 1-2 gange ugentligt. Ingen fangstbegrænsning. Der er i området lagt vægt på at bevare naturidyllen så uforstyrret som muligt. Fiskekort købes i huset ved parkeringspladsen.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra motorvej E47 køres af ved afkørsel 49 (Holeby). Kør herefter ad vej 297 mod Bukkehave. Efter 4 km drejes til venstre ad vej 275 mod Rødby, og efter ca. 800 meter til højre mod Viet ad Runestensvej. I Viet drejes til venstre mod Hoby/Dannemare og køres ad Mindestensvej. Fortsæt ligeud ad Hobyvej. Søen ligger over for nr. 43. Der parkeres i gruset ved vejen.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
23 25 41 12
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.