Kajbjerg Skov

Dette er et meget fint stykke kyststrækning med vekslende bundforhold for fiskeri efter havørred. Bunden består af sandrevler med dybe badekar samt små muslingerevler. Der bør benyttes waders.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Michael Søgaard
<P>Kajbjerg Skov ligger syd for Nyborg. Fra Nyborg køres ad vej 163 (Svendborgvej) mod Svendborg. Ca. 3 km fra udkanten af Nyborg kommer afkørsel mod Krogsbølle på højre hånd (Stevnshøjvej). Starten af Kajbjerg Skov ligger da på din venstre hånd. Ca. 150 meter efter krydset ved Stevnshøjvej køres ad vej på venstre hånd (den hedder også Svendborgvej). Fortsæt ad denne vej til kysten, og find hensynsfuld parkering. Jeg tror faktisk ikke sidstnævnte er privat vej! Men hvis det er tilfældet må der parkeres ved landevejen til Svendborg, og spadseres de cirka 1,5 km til kysten... </P>
Reporter : Michael Søgaard
E-mail : mj.s@get2net.dk
Jeg heder Michael er 38 år og har fisket siden jeg var 10-12 år.Jeg fisker mest fra kysten og så foregår det med fluestang som jeg blev helt bidt af for ca.6 år siden.Det skal ikke dermed siges at jeg aldrig bruger spinnestangen for den er selvfølgelig med når vejret ikke egner sig til flue.Jeg binder selv mine fluer og bytter gerne nogle af dem væk når jeg går rundt på kysten og snakker med andre lystfiskere så hvem ved måske mødes vi en dag.Knæk og brækMichael Søgaard.