Katbjerg Odde

Katbjerg Odde er et skønt sted at jagte fjordens havørreder som forholdsvis er mindre fisk – men stedet kaster af og til pæne fisk af sig. På venstre side af odden består bunden af sand og muslingebanker samt nogle badekar af forskellig størrelse. På højre side af odden er bunden mere blød, men her er det muligt at vade helt ud til kanten af skrænten, hvor det bliver meget hurtigt dybt. Grejet som anvendes er typisk let spinne- og fluegrej, hvor det gælder om at holde godt øje med fisk der viser sig, da de kommer ind i stimer.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Henrik Møller
Fra Hobro kører man mod Mariager til man kommer til Katbjerg. I bunden af Katbjerg drejer man til venstre ved en gård som ligger helt ud til vejen. Der står et skilt med teksten Katbjerg Odde. Man følger denne grusvej ca. et par kilometer indtil man havner ved indkørslen til en gård. Her holder man til højre hvorefter man kommer til Odden. Der kan parkeres på marken ved Odden, men husk at lukke eventuelle hegn der åbnes så kreaturerne ikke render ud!.
Reporter : Henrik Møller
E-mail : henrik@mail.telecomnet.dk
Jeg er 35 år og min store lidenskab er at svinge 2 håndsfluestangen efter Gudenåens laks og havørred. Min første sæson som fluefisker ( 2001 ) fangede jeg i Gudenåen 3 havørred og 6 laks med største laks på 7 kg. Jeg besøger Gudenåen ca. 5 gange om ugen (jo-jeg er gift og har 2 børn så jeg tilbringer da ikke hele tiden ved åen). I vinter halvåret fisker jeg i Mariager Fjord hvor det hænder at jeg fanger en fisk men der er lidt langt imellem dem. Hvis der er nogle der er intereseret i at fiske i Gudenåen på Bjerringbro stykket og som ikke kender noget til åen kunne jeg nok overtales til at være guide. Hvis det har interesse så ring eller send en mail.