Kongsøre Skov

Benyt waders. Godt stræk til begge sider, og der kan fiskes hele vejen langs skoven mellem de 2 parkeringspladser. Dette er et stræk på ca. 2 km, hvor der er afvekslende bundforhold med mange spredte muslingebanker.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :René Møller Rosendal
Fra Holbæk skal man køre ad hoved vej 21 mod Odden. Ved Herrestrup drejer man af mod Egebjerg men inde man når Egebjerg skal man køre mod Bråde. Ved Bråde fortsætter man mod Kongsøre skov. Det er ret simpelt at finde. Man kan parkere ved parkeringspladsen helt nede ved vandet for enden af kong Øres grav. Derfra kan man vade mod nord og affiske hele strækket.
Reporter : René Møller Rosendal
E-mail : info@rmr-consult.dk
Jeg er en 28 år som dyrker fiskesporten i min fritid og når alle lejligheder byder sig. Min foretrukne form for fiskeri er fluefiskeri men ellers elsker jeg alle former for fiskeri som f.eks mede spinnefiske og pirkefiskeri. Det vigtigste for mig er at man kommer ud og nyder naturen og slapper af. Hvis der er nogen der har spørgsmål så bare skriv eller ring så svarer jeg tilbage. Det kunne jo også være der var nogen der var friske på en lille fisketur.K&B Rene Rosendal