Lagunen Fiskepark

Rigtig flot fiskepark beliggende i smukt område mellem Hou og Hals, og med masser af faciliteter og bekvemmeligheder. Søen er smukt omkranset af en del træer der giver læ for vinden. Daglig udsætning af ørreder i højsæsonen. 3-stjernet campingplads, købmand og restaurant indenfor 150 meter fra fiskeparken. I fiskeparken er butik med overdækket terrasse. Salg af drikkevarer, is samt fiskegrej. Alt er meget børne- og handicapvenligt. Der afholdes jævnligt fiskekonkurrencer.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
<P><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">Fra motorvej E45 køres fra afkørsel 19. Kør ad Halsvejen (583) til Hals. I rundkørslen ved kirken køres ad 2. afkørsel mod Sæby og fortsættes ad Strandvejen (541) ca. 6 km. Drej til højre ad Lagunen og følg vejen 100 meter og drej til venstre til Fiskeparken lige fremme.</FONT></P>
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
30 23 69 11
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.