Lehnskov

Dejlig plettet bund og dybt vand tæt på kysten. 2-3 km fint fiske vand. Det er ikke nødvendigt med vaders, men nogle steder, specielt ved højvande, kan man ikke komme forbi uden. Der er skiftene strømretning og tilsyneladende det bedste fiskeri ved skiftet. Det er behageligt vadeterræn, men vær opmærksom på at der bliver hurtigt dybt visse steder, og der er god strøm.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Finn Hellsekov Andersen
Fra Svendborg køres mod Kogtved og Rantzausminde. Følg vejen til man kører langs med vandet - der kan fiske herfra. De fleste vælger dog at køre til der hvor vejen drejer væk fra vandet igen for så at fiske herfra. Der kan fiske helt til Ballen.
Reporter : Finn Hellsekov Andersen
E-mail : Godset@boelsmose.dk
Hej med jer.Jeg hedder Finn Helleskov Andersen og fisker fra kysten fortrinsvis efter havørred. Det meste fiskeri foregår på Sydfyn med spinnestang og blink. Dog fumler jeg lidt med fluestangen også. Jeg tror man kan kalde mig godtvejrs fisker da jeg også gerne vil kunne hygge mig og nyde naturen. Det er derfor sjældent jeg er ude i orkan og slagregn men det sker dog. Jeg er 1-2 gange om året i en af de jyske å er. To gange om året er jeg på Bornholm her fisker jeg også fra kysten.Desuden er jeg medlem af Svendborg Sportsfisker forening og har derigennem adgang til bla. Stokkebækken. Uanset hvor jeg fisker kan jeg godt lide at følges med andre men under selve fiskeriet vil jeg helst gå lidt for mig selv så går jeg og "lure" lidt om jeg kan få fornemmelsen: "her er fisk".Jeg håber vi høres ved ellers ses vi derude.Knæk og brækFinn