Levka

Levka er et paradis for en lystfisker simpelthen fordi det er her man fanger godt med havørred. Fiskeriet startes ud for huset til højre for parkeringspladsen. Her er der fladt terræn så man ved lav vandstand kan vade utroligt langt ud. Herefter fiskes der grundigt omkring stenodderne og smårevene mod højre indtil man når det lange rev, hvor man ofte kan fiske en hel del. Både en sydvesten vind og nordlig vind er glimrende ørredvejr. En april i 1998 fangede en lokal lystfisker en laks på 15 kilo.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Bob Hampe
Kør ad vej 159 fra Rønne mod Hasle. Drej fra til venstre mod Muleby. Kør ud til Muleby Købmanden og kør mod Hasle. Kør ca. 1 km og drej til venstre ad Levkavej. Forsæt helt til bunden og ned til parkeringspladsen. Husk at havørred er fredet fra den 16/9 til den 16/1. Farvede fisk fredet helt frem til den 1. marts.
Reporter : Bob Hampe
E-mail : bobrikke@mail.dkelemail.dk
Jeg er 34 år og en ivrig lystfisker som fisker efter alt der bevæger sig i vandet.Om vinteren er det havørred sommer er det gedder og ål og det som man ellers fanger i sommermånederne. Har man lyst til at besøge Bornholm for at fiske kan man kontakte mig på ovenstående adresse og mobil så viser jeg lidt rundt på øens fiskepladser da jeg til daglig er guide på Bornholm.Man kan også få fat i mig på mail:bobrikke@mail.dk .hvis man ikke kan på mail.dkskal man prøve email.dk.Der vil i løbet af efteråret komme en hjemme side fra mig der vil omhandle fiskeriet rundt om bornholm både sø kyst og moser.Dette bliver lavet i samarbejde med fiske venner samt fiskeklubben ædelfisken.