Løkken Fiskepark

Fiskeparken breder sig over 5-6 hektar kun 2,5 km. fra Løkken by. Det er et enestående naturområde med fornemmelse af Vesterhavets nærhed, hvor de to store søer, med fin sandbund, knyttes sammen af en bred kanal. Hele området ligger i en dal, omkranset af en høj vold og skov. Beliggenheden betyder, at der altid er “godt vejr” og vindstille omkring søerne.

 

I søerne kan fanges regnbueørreder og bækørreder fra 1-10 kg. samt ål. Der udsættes dagligt fisk. Langs søbredden er der opsat borde og bænke samt læhuse i tilfælde af regnvejr. Søen og omgivelserne er meget børne- og handicapvenlige. I kiosken, som i sommerhalvåret er åben fra 9-17, er det muligt at leje fiskestænger og købe øvrigt fiskeudstyr, madding, is, øl, vand osv. Fiskeparken er åben året rundt, og ønsker du at fiske om natten er der opsat natlys.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra motorvej E39 (Ålborg-Hjørring) drejes af ved afkørsel mod Brønderslev S. Kør mod Saltum/Løkken ad vej 543. Efter ca. 8 km drejes til højre mod Løkken ad vej 55. Fortsæt mod Løkken ca. 5 km (ad Trudslevvej) indtil søen kommer på venstre hånd. Der er skiltet.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.