Lossepladsen

PLADSEN ER FREDET FRA 1. OKTOBER TIL 1. MARTS. Waders en fordel. Lossepladsen er der gudskelov ikke længere, så det er faktisk ved at være en fornøjelse at fiske på denne plads. Fiskeriet starter ved skiltet hvor Odense Å`s fredningsbælte slutter. Man kan fiske mod højre fra skiltet og ca 1-2 kilometer den vej hvor der fanges flest fisk omkring de spidser der rækker længst ud i fjorden. Der findes ikke mange steder i landet hvor der blir landet så mange havørreder på så kort tid som her. Den 1. Marts 2000 var jeg selv på pladsen hvor vi landede over 100 havørreder på en formiddag. Så der er ikke noget at sige til, at det er en af de pladser hvor wobler- og blinkgeniet Kent Andersen har testet sine agn gennem tiderne.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Thomas Hansen
Når du holder ud for Fynsværkets store skorsten, som er let at finde da det er Danmarks næsthøjeste, og kan ses fra det meste af fyn, har du et godt udgangspunkt når du skal finde Lossepladsen. Kør mod højre fra skorstenen til du på din højre side møder Odense fjord. Fortsæt ca 600 meter længere ud af vejen hvor du parkere i højre side og følger stien ned til fjorden.
Reporter : Thomas Hansen
E-mail : thomas@kursuscenterforlivskvalitet.dk
Jeg er 31 år gammel og har fisket næsten hele mit liv. Jeg er selvstændig proceskonsulent og driver til dagligt KURSUSCENTER FOR LIVSKVALITET som ligger på Odense Havn. Selv om jeg er ivrig laksefisker i Norge og tålmodig trollingfisker på havet så banker mit hjerte dog mest for de smukke danske kyster. Jeg fisker året rundt dag og nat 3-4 gange om ugen så det bliver til mange timer og heldigvis mange fisk. Min største styrke som lystfisker er at jeg altid er åben over for andres holdninger og meninger om fiskeriet for med den holdning at indsamle så meget viden om lystfiskeri som muligt.Hjemme Side: www.livskvalitet.mynuskin.com