Lundum Lystfiskersø

3 større søer anlagt i 1998 i tidligere dambrug beliggende i naturskønt område ved Urup bæk. Den ene af søerne er lavet som børnesø med lav dybde og flere men mindre ørreder. Søerne forsynes med rent kildevand fra omkringliggende kilder. Der udsættes jævnligt regnbue-, bæk- og kildeørreder op til 5 kilo. I børnesøen dog fisk fra 300 til 1000 gram. Der er ingen fangstbegrænsning (dog max. 4 fisk pr. stang i børnesøen). Fiskekort købes ved betalingsskur.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra motorvej E45 køres fra ved afkørsel 55 (Horsens N). Kør ad vej 461 mod Østbirk. Efter ca. 2 km drejes til venstre mod Lundum ad Lundumvej. Fortsæt gennem 2 sving i Lundum og kør ad Torpvej ud af byen. Cirka 700 meter efter byen drejes til højre ved den store gård på højre hånd. Søerne ligger cirka 500 meter fremme ad denne vej på højre hånd.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
40 17 81 44
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.