Lyø Trille

Rigtig god plads efter havørred med dybt vand helt tæt under land. Waders er faktisk ikke nødvendige. Også gode chancer for store kysttorsk. På den østlige side af spidsen findes et muslingerev, der plejer at holde jagende fisk. Der er mange ynglefugle i området så tag hensyn. Fra 1. marts til 15. juli kan der være adgangsforbud – dette vil være skiltet i området.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Tag færgen fra Fåborg. Fra Færgen køres mod Lyø By, og drejes til højre ad Revvej. Følg denne vej et par kilometer, og lige umiddelbart efter passage af 2 gårde på højre hånd drejes til højre nord på. Kør ad den lille vej nord på og find egnet parkeringsplads (jeg er usikker på hvor der egentlig må parkeres, for man kan teknisk set køre langt ud mod spidsen). Hvis du er på gå-ben kan der spadseres langs vandet fra havnen.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.