Lystfisker Oasen

2 søer på hhv. 5.500 m2 og 3.000 m2 samt en mindre børnesø beliggende i noget af Søhøjlandets smukkeste natur 8 km nord for Silkeborg. Daglig udsætning af ørreder op til 8 kilo, i højsæsonen flere gange dagligt. Vanddybden i de store søer er op til 4 meter. I børnesøen udsættes mindre fisk, men til gengæld er der rigtig mange og næsten fangstgaranti. De 3 søer ligger i en fredfyldt lavning omgivet af skov og marker tilplantet med nåletræer. Gode faciliteter ved søerne. For naturelskere er det en rigtig oase med rigt dyre- og fugleliv. 

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra hovedvej 15 (Ringvejen) i Silkeborg køres ad vej 46 mod Grauballe/Randers. Cirka 1,5 km efter Grauballe drejes til venstre ad Allingskovgårdsvej, og efter ca. 100 meter til venstre ad Gjermosevej. Kør cirka 1 km og drej til venstre mod søen. Der er skiltet. 
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.