Nana

Fisketure i Lillebælt. Sydlige del og vesterlige Østersø med afgang fra Fynshav Lystbådehavn. Der fiskes mellem Als og Fyn samt ned langs Ærø’s kyst. Skibet er tidligere trawler ombygget til turbåd i 2005. Længde 13,26 meter og bredde 4,35 meter. Der er tolet på dæk og lukaf under dæk. Masser af elektronisk udstyr ombord både til fiskesøgning og navigation.


Udlejning af fiskegrej ombord. Mulighed for overnatning i hus til 12 personer beliggende 4 km fra havnen

Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør til Sønderborg og følg hovedvej 8 til Fynshav. Hovedvejen ender på færgehavnen i Fynshav. Kør gennem p-pladsen ved færgehavnen og op til hovedvejen igen. Efter ca. 500 meter drejes til venstre ved Hotel Garni ad Lillehave. Efter 75 meter igen til venstre ad Nedergade. Efter ca. 50 meter igen til venstre mod Lystbådehavnen. Der kan parkeres 50 meter fra båden.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
21 45 55 97
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.