Neptun

M/S Neptun fisker i Kattegat og Lillebælt. Ombygget kutter 14,5 meter lang. Opvarmet opholdsrum, 8 gæstekøjer, køkken og toilet ombord. M/S Neptun er udstyret med noget af det mest moderne elektroniske udstyr. Der er 2 stk. fiske søgende ekkolod med farvemonitor. Farve sonar, 2 stk. dagslysradar,  komplet navigationssystem med 2 stk. farve Track-Plotter, som er koblet sammen med GPS Navigator. Det vil sige, at man kan finde tilbage til f.eks. en fiskestime med 2 m. nøjagtighed.


Herudover er det en af de få turbåde der er udstyret med moderne undervands kamera, som sender live optagelser fra havets bund til farvemonitor i styrehuset, så gæster kan se hvordan fiskene ser ud i deres naturlige omgivelser.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad motorvej E20/E45. Drej af ved afkørsel 61 og kør mod Skærbæk ad Skærbækvej. Fortsæt lige ud ad Skærbækvej til Skærbæk. I Skærbæk fortsættes lige ud ad Nyvej. Kør ca. 500 meter og drej til højre ad Skærbæk Havnegade. Fortsæt a Skærbæk Havnegade til Fjordvejen og parker ved havnen.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
40 33 16 20
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.