Nørreris Put & Take

2 søer anlagt i 2006/2007 beliggende i meget naturskønt område tæt ved Hjarbæk Fjord. Søerne er på hhv. 7500 m2 og 2.800 m2 med vanddybde op til 3-4 meter. Meget god plads rundt om søerne – velegnet til fluefiskeri. Vandet i søerne kommer fra 3 kilder i området. Daglig udsætning af fisk op til 8 kilo, inkl. mærkede fisk, der ved fangst udløser præmie. Meget familievenligt og handicapvenligt sted. Mulighed for forplejning ved større grupper (Helstegt pattegris, bøffer). Selvbetjening af fiskekort. Parkering tilladt rundt om søerne.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Viborg køres ad vej 533 mod Løgstør. Passér Skals, og cirka 800 meter efter at have passeret broen over Simested Å drejes til venstre mod Nørre Rind. Fortsæt ad Kærbyvej til Nørre Rind, og drej til venstre ad Søndervej og fortsæt ad Kirkeve til Nørrerisvej kommer på højre hånd. Kør ad Nørrerisvej ca. 1,5 km til søen kommer på højre hånd. 
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
40 40 84 89
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.