Odense Kanal

Waders ikke nødvendigt. Der kan fanges fisk i Odense Kanal hele vejen fra havnen og ud hvor den møder Odensefjord. Man skal blot være opmærksom på fredningsbæltet omkring Stavids Å som løber ud i den indre del af kanalen. De to mest kendte pladser i kanalen er Nistedvej og “Sandblæsningen”. Pladserne ligger samme sted blot på hver sin side af kanalen og det vil chokere enhver kystfisker at se hvad der til tider landes af store torsk og havørreder på disse to pladser. Omkring vindretningerne her kan alle bruges blot de ikke er for kraftige.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Thomas Hansen
Fyensværket burde alle kunne finde da danmarks næsthøjeste skorsten er placeret her og kan ses fra det meste af Fyn i klart vejr. Når du holder på vejen foran værket er du på Havnegade ad den kører du ind mod Odense ca. 500 meter - her møder du et skilt på højre hånd hvor der står Fyens Sandblæsning. Her drejer du af og parkerer nede ved kanalen. Hvis du vil fiske på modsatte side af kanalen skal du ind omkring Odense Havn og køre imod Otterup. På vejen mod Otterup kommer du til et lyskryds hvor der står Stige. Her drejer du til højre ned i Stige by følg vejen til du på din højre side møder Nistedvej. Følg den til du møder kanalen hvor du parkerer.
Reporter : Thomas Hansen
E-mail : thomas@kursuscenterforlivskvalitet.dk
Jeg er 31 år gammel og har fisket næsten hele mit liv. Jeg er selvstændig proceskonsulent og driver til dagligt KURSUSCENTER FOR LIVSKVALITET som ligger på Odense Havn. Selv om jeg er ivrig laksefisker i Norge og tålmodig trollingfisker på havet så banker mit hjerte dog mest for de smukke danske kyster. Jeg fisker året rundt dag og nat 3-4 gange om ugen så det bliver til mange timer og heldigvis mange fisk. Min største styrke som lystfisker er at jeg altid er åben over for andres holdninger og meninger om fiskeriet for med den holdning at indsamle så meget viden om lystfiskeri som muligt.Hjemme Side: www.livskvalitet.mynuskin.com