Omme Å (Sønder Omme)

Åen er her meget snoet, og der kræves medlemsskab af Sdr. Felding Sportsfiskerforening, som også giver adgang til Skjern Å. Det er et flot stykke vand med en smuk natur og fritgående køer. På det her stykke af Omme å er der mange ål, og utroligt mange stallinger. Og kommer man til åen en aften hvor der er maj flue klækning går det helt amok. 

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
<FONT face="Arial">Når du er i Stakroge kører du mod Sdr. Omme ca 2 km, og så til højre af Tolvalenvej. Der er ca 2 km ned af en lille vej, og du paserer et lille kryds på vejen, men der skal du lige over indtil du når en stor bondegård, hvor du fortsætter med rundt og kommer ca 300 meter senere over en bro. Dette sted er også Omme å, og tilhører Grindsted sportsfisker forening, og der er en del stallinger på dette stræk. Ca 200 meter efter broen kommer du til en masse træer/skov, hvor der på højre hånd er en meget utydelig lille sti ind i skoven. For enden af denne sti er der en lille p plads der er forbeholdt Sdr. Felding sportsfiskerforening, og på dette stykke af åen er der ekstremt mange stallinger og en hel del ål, men også en del små ørreder som i skal passe lidt på ......Stien er ikke en vej for ikke-terrængående køretøjer efter et regnvejr. Der kan godt være ret plumret.</FONT> 
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.