Pæregård

Her er endnu et langt og meget afvekslende ørred revir. Godt til vadefiskeri med spinne- eller fluestang. Spredte stor sten, ålegræs, klør og muslinger. Behøver jeg sige mere – Ørred !

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Finn Hellsekov Andersen
Fra Rudkøbing på Langeland køres nordpå ad vej 305. Kør gennem Tullebølle og ved Frellesvig drejes til venstre ved en stor gård på højre hånd. Man følger vejen lige ud gennem den skov som Pæregård ligger nord for. For enden af vejen Snagstræde er der en lille vendeplads. Her starter jeg gerne mit fiskeri og så ellers nordpå flere kilometer.
Reporter : Finn Hellsekov Andersen
E-mail : Godset@boelsmose.dk
Hej med jer.Jeg hedder Finn Helleskov Andersen og fisker fra kysten fortrinsvis efter havørred. Det meste fiskeri foregår på Sydfyn med spinnestang og blink. Dog fumler jeg lidt med fluestangen også. Jeg tror man kan kalde mig godtvejrs fisker da jeg også gerne vil kunne hygge mig og nyde naturen. Det er derfor sjældent jeg er ude i orkan og slagregn men det sker dog. Jeg er 1-2 gange om året i en af de jyske å er. To gange om året er jeg på Bornholm her fisker jeg også fra kysten.Desuden er jeg medlem af Svendborg Sportsfisker forening og har derigennem adgang til bla. Stokkebækken. Uanset hvor jeg fisker kan jeg godt lide at følges med andre men under selve fiskeriet vil jeg helst gå lidt for mig selv så går jeg og "lure" lidt om jeg kan få fornemmelsen: "her er fisk".Jeg håber vi høres ved ellers ses vi derude.Knæk og brækFinn