Præsteengsøernes Natur Put & Take

6 forskellige søer på tilsammen 20.000 m2 beliggende i meget smukt naturområde. I Lillesø, Midtsø, Annekssøen og Gamle sø udsættes jævnligt regnbueørreder op til 8 kilo og bækørreder op til 4 kilo. Midtsø er den mest populære ørredsø og har en dybde på 4,5 meter. I Karpesøen og Natursøen udsættes ingen ørreder, men her kan fanges gedder, aborrer, skaller og brasner. I Karpesøen tillige karper op til 14 kilo. Karper skal genudsættes. Vandet i søerne kommer fra områdets vandrige kilder og bække. Fiskekort købes ved betalingssted ved Karpe- og Medesøen, som er den sø man kommer først til. Mulighed for overnatning i egen shelters/caravan.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Vejle køres ad Bredstenvej (vej 28) mod Bredsten. I Bredsten drejes til højre ad vej 176 mod Give. Kør cirka 10 km og drej til venstre ad Bredsten Landevej (vej 473) mod Lindeballe. Kør gennem Lindeballe og fortsæt ca. 1 km og drej til venstre ad Præsteengvej. Søerne ligger på venstre hånd.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
21 42 30 04
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.