Rebæk

Rebæk Strand er den strækning i Kolding Fjord, som er mest populær og som alle kender. Både som badestrand og ikke mindst som et rigtig godt fiskeområde. Stedet er et af mine favoritter, og her kan man virkelig fange godt med havørreder. Der bliver hvert år taget fisk på omkring 10 kg. Ofte trækker der stimer af fisk forbi som skal op i Kolding Å. Der må fiskes fra Rebækbroen og til højre derfra. NB! Fra Rebækbroen (badebroen) og hen til udløbet af Kolding Å og 500 meter forbi Kolding Å er der helårsfredet. Havørredfiskeriet er godt i de kolde måneder af året fra September til Maj måned. Bunden er en blanding af blød bund, sten og tang. Waders nødvendigt.

Lokalrapportør :Per Michael Pedersen
Kolding Syd mod Marina Syd og ud af Skamlingevejen på venste hånd kort efter Marina Syd kommer der et skilt mod Rebæk. Kør ad vejen Stranden til lystbådehavnen, hvor der kan parkeres. Strækket er fra lystbådehavnen og til højre ud af fjorden.
Reporter : Per Michael Pedersen
E-mail : per.june@stofanet.dk
Jeg er 30 år gammel og har fisket siden jeg var 10 år. Trolling og kystfiskeri er mine fortrukne indenfor lystfiskeri.På kysten dyrker jeg mest boble og flue da dette er effektivt hele året rundt.Jeg kender alt til Lillebælt og Kolding Fjord da det er der mit fiskeri foregår.I er altid velkommen til at ringe eller maile om spørgsmål.Jeg kan også tilbyde et lynkursus i Trollingfiskeriets verden. Jeg har en Campion Explorer 185 med en 90 hk. honda 4 takt. med 2 downriggers og alt i udstyr. Er du/I intresseret kan I maile til mig max 2 personer. Fiskeriet foregår i lillebælt/Kolding fjord.