Revsbæk Put & Take

Beliggende i flot uspoleret naturområde tæt ved fjorden. Skov og træer på 2 af siderne ved den trekantede aflange sø. Mere åbent med græsplæne ud mod vejen og fjorden. I søen findes regnbueørreder, kildeørreder, bækørreder og ål. Daglig udsætning af ørreder.

Hos Revsbæk put and take kan du fiske med udsigt til Danmarks smukkeste fjord, nyde en dag i naturskønne omgivelser og benytte dig af stedets gode faciliteter. Toilet, gode parkeringsmuligheder, borde/bænke, rensebord, grill. Der er ingen fangstbegrænsning og adgang til søen købes ved selvbetjening i tilhørende skur.

Åbningstider: 7-22 alle dage. Revsbækvej 8, 9560 Hadsund.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Hadsund køres over broen og ad vej 555 mod Hobro. Kør cirka 2 km langs fjorden og drej til venstre ad Hadsundvej - Revsbækvej. Kør til højre ad Revsbækvej og kør langs hovedvejen. Søen kommer på venstre hånd efter ca. 500 meter.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.