Revsøre

Pladsen kaster mange havørred af sig i foråret. Den er velegnet til både fluefiskeri, spinflue og blink. Ideel til vadning. Gå langs kysten og kast til de mørke bælter, og du vil få en havørred på et eller andet tidspunkt. Pladsen fisker bedst i vestlig vind. Du kan fiske ved revet der ligger hvor bundgarnspælene står, eller gå nordpå eller sydpå. Der er mange gode pladser. Men vad forsigtigt ud. Syd for bundgarnspælene går et rev langs med kysten. Her er fiskene lige på ydersiden. Skræm dem ikke væk. De er måske bare fem meter fra dig. Fisk langs med revet. Du kan fiske nordpå helt til Revsøre fiskerby. Pynterne kaster store fisk af sig hvert år.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Carsten Dybkjær
Kør ad vej 163 (Nyborg-Svendborg). Drej mod Vormark/Bøsøre og kør mod Bøsøre Camping. Lige nord for Bøsøre Camping går en lille vej ind igennem en lille skov. Parker på græsplænen og gå 50 meter ud til vandet. Hvor bundgarnspælene står ligger revet. Ved Revsøre fiskerby går Bellisvej ned til vandet.
Reporter : Carsten Dybkjær
E-mail : cd@viamedia.dk
Fin far lærte mig at fiske i Lindvedåen og Odense Å i Aasum. Vi tog også til kysten på Hindsholm (Nordfyn). I moden alder begyndte jeg med fluefiskeri i åen. Men så fangede jeg en havørred på flue ved kysten og så var jeg tændt på kystfiskeri. Gennem medlemsskab af Flueklubben Fyggi Fyn har jeg lært mange kneb og mange gode kystpladser. Ture til Bornholm Langeland Samsø og Sydsverige har givet meget men frem for alt er det de fynske kyster jeg holder af. Vi har et havørred eldorado som er unikt. De sidste år har jeg fisket intenst efter multer om sommeren. Jeg arbejder i Hesselager og derved ligger Revsøre i sognet. Men også kysten nord for Nyborg er spændende.