Safirsøen

Safirsøen ligger inde i et dejligt natur område. Søen er en grusgrav som både er lav og dyb. Fiskeriet i søen er mest efter karper da det udsætnings fisk. Det er nogle gode karper som er i denne sø. Man kan være heldig at fange enkelte regnbuer som blev udsat i midten af halvfemserne. Ellers rummer søen små fisk som skaller. Husk fiskekort/fisketegn.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Bob Hampe
Kør ad Haslevej mod Rønne indtil man finder et skilt hvor der står Skovly. Kør ned til denne restaurant. Ned til skovly ligger der en lille sø. Kør forbi den og ud til den store. Husk når man kommer ud til broen drej så til venstre for at komme til Skovly.
Reporter : Bob Hampe
E-mail : bobrikke@mail.dkelemail.dk
Jeg er 34 år og en ivrig lystfisker som fisker efter alt der bevæger sig i vandet.Om vinteren er det havørred sommer er det gedder og ål og det som man ellers fanger i sommermånederne. Har man lyst til at besøge Bornholm for at fiske kan man kontakte mig på ovenstående adresse og mobil så viser jeg lidt rundt på øens fiskepladser da jeg til daglig er guide på Bornholm.Man kan også få fat i mig på mail:bobrikke@mail.dk .hvis man ikke kan på mail.dkskal man prøve email.dk.Der vil i løbet af efteråret komme en hjemme side fra mig der vil omhandle fiskeriet rundt om bornholm både sø kyst og moser.Dette bliver lavet i samarbejde med fiske venner samt fiskeklubben ædelfisken.