Saltbæk

Fiskestræk beliggende mellem Munkebjerg og Andkær Vig på sydsiden af Vejle Fjord. Den lille vig udgør et godt “badekar”. Bedste fiskeri ved sydvestenvind. Der kan vades rimeligt langt ud, men fisken står ofte tæt ved land. Velegnet til fluefiskeri. Til venstre for det lille rev kan man med blink nå ud til skrænten, der ofte holder jagende havørreder.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Henrik Andersen
<P>Fra Vejle køres ad vej 28 mod Fredericia. Ca. 2 km fra motorvejsafkørsel drejes til venstre ad Andkærvej. Efter ca. 2 km drejes til venstre ved Vejle Golfklub ad Munkebjergvej. Kør til Munkebjerg Hotel hvor der kan parkeres, og fiskepladsen kan nåes ad sti langs kysten til fods eller cykel. Eller forsæt forbi Munkebjerg Hotel sving til venstre mod Andkær Vig. Efter ca 2 km. kørsel svinges til venstre mod Saltbæk. NB. dårlig vej.  </P> <P>Korteste gå-afstand fra bilen er at på Munkebjergvej (før hotellet) at dreje til højre ad Skovbyvej. Kør ca. 600 meter og drej til venstre ad Vigen Skovvej. Kør et par km. Lige før Andkær Vig deler vejen sig - hold til venstre ad Vigen. For enden af Vigen kan der parkeres hensynsfuldt! Pladsen ligger til venstre (ind mod Vejle). Gå-afstand til pladsen ca. 300 meter.</P>
Reporter : Henrik Andersen
E-mail : toftum@tiscali.dk
Jeg er 37 år og har fisket siden jeg var dreng. Jeg fisker hovedsageligt ved kysten og om sommeren ved de danske åer. og her finder i mig både med blink og med flue. Det er overvejende ørreder jeg går efter men når sæsonnerne er til det fisker jeg også efter andre arter.Det sker også at jeg tager en tur til søer hvor det mest er fluefiskeriet der fascinerer mig og her går jeg oftest efter gedder og aborrer.