Sinding Lystfiskersø

Fiskesøer på 180.000 m2 beliggende i meget natursmukt område, og med en del bevoksning ned til søerne. Gode læforhold. Vanddybde op til 10 meter. Regelmæssig udsætning af ørreder på 1-8 kilo. I søerne findes ørreder, ål, karper og skaller. Der sælges dagkort til søen (pris 50 kr.).

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Herning køres ad vej 18 mod Holstebro. Nord for Herning køres fra mod vej 471 (Tjørring). I rundkørslen umiddelbart efter frakørslen køres lige ud ad Trehøjevej mod Vildbjerg. Fra Herning kan du også køre ad Holstebrovej (den gamle vej til Holstebro), gennem Tjørring, og til rundkørslen. Cirka 800 meter efter rundkørslen køres ad første vej på højre hånd (Bjalderbækvej). Efter ca. 2 km drejes til venstre i krydset og køres ad Kvindvadvej. Kør ca. 500 meter ned til gården, hvor der købes fiskekort ved selvbetjening. Herefter fortsættes ned til søerne ca. 300 meter. Køres der lige ud ved søen kommer du til den overdækkede pavillon. Der kan også køres venstre om søen til p-plads.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.