Skærbæk værket

Måske ikke den bedste naturoplevelse med Skærbæk Værket lige ved siden af. Tidligere var det en god plads i de kolde måneder, da ørrederne søgte ind mod det varme vand der blev lukket ud fra værket. Nu om dage er det almindelig tempereret vand der udledes, men pladsen fisker alligevel godt det meste af året. Bedste spot er på spidsen til højre for værket hvor vanddybden er størst. Ved spidsen, kaldet Stegenav, er bunden afvekslende med sten og tang.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad Kolding Landevej (vej 161) mellem Kolding og Fredericia. Ved Taulov drejes sydpå og køres ad Kraftværksvej mod Skærbækværket. Når du kommer til Skærbækværket køres til højre ad gusvej. Følg denne til enden, hvor der kan parkeres meget tæt på fjorden. Herfra spadseres ned til vandet. Spidsen ligger ca 50 meter til venstre når du kommer ned til vandet. 
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.