Skjold (Helsingør)

M/S Skjold blev ombygget til at sejle med lystfiskere i 1971 og har siden 1975 sejlet med lystfiskere i Øresund. Skibet er 17 meter lang og 5 meter bred, og udstyret med ekkolod, radar, GPS, VHF radio m.m. Ombord er opvarmet kahyt med borde og bænke samt toilet. Der sælges blink, pirke, forfang, slik og drikkevarer ombord.


Fra medio april til medio december sejles fra Vedbæk Havn. Og fra medio december til ultimo marts sejles fra Helsingør.


Ud over de almindelige fisketure arrangeres gerne vragture, konkurrencefiskeri, fladfisketure, ture til Hven samt firmature.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad motorvej E55 / E47 til Helsingør. Kør enten ad Jernbanevej gennem Helsingør langs havnen eller kør "udenom" byen ad Trækbanen/I.L. Tvedesvej og til Kronborgvej. Kør ad Kronborgvej mod Kronborg og drej til venstre ad Strandpromenaden mod Helsingør Nordhavn. Fortsæt ud ad Strandpromenaden til skibet.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.