Skyggehale Lystfiskersø

2 store søer samt 1 børnesø på i alt 15.000 m2 beliggende i naturskønt område tæt ved Karup Å. Handicapvenlig fiskeri i den ene ende af søen neden for fiskehytten. Meget pænt område med gode faciliteter og familievenlige omgivelser. Daglig udsætning af ørreder. Mange små ørreder i børnesøen. Ingen fangstbegrænsning. Mulighed for at fiske på en 400 meter strækning ved Karup Å. Mulighed for gode firma-/gruppearrangementer; individuel leje af søerne og partytelte op til 250 pers.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad den nye motorvej 15 (Herning - Silkeborg) til Bording. I Bording køres mod Ikast. Efter ca. 4 km drejes til højre mod Bording Kirkeby. Fortsæt til Skygge og drej til venstre ad Karupvej (mod Karup). Efter ca. 2 km kommer grusvej på venstre hånd. Følg denne ca. 800 meter ned til søerne. 
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
40 19 19 47
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.