Sommerodde

Vadefiskeri. Sommerodde består af et meget langt stenrev der strækker sig langt ud. Der kan vades langt ud, og fiskes på stenrevet. Det er forholdsvis nemt at vade på revet. Pas dog på i hårdt vejr. Til venstre for parkeringspladsen ligger “kødtønden” – en stor stenblok. Omkring Kødtønden og selve stenrevet er gode chancer for jagende fisk. Ca. 500-600 meter fra parkeringspladsen og længere væk end Kødtønden ligger udløbet af Dammebæk. Her er der fredningszone i perioden 16/9-15/1, og i denne periode må der ikke fiskes i en zone på 500 meter til hver side af udløbet.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Pedersker køres ad Søndre Landevej mod Snogebæk/Nexø. Fra kirken ved Pedersker køres ca. 1 km hvorefter der drejes til højre ad Sandvejen. Fortsæt lige ud ad Sandvejen ca. 3 km til stor parkeringsplads ved kysten. Sommer odde ligger ca. 300 meter til venstre langs kysten.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.