St. Rosenbusk Ørredfiskeri

St. Rosenbusk hører absolut til blandt de smukkeste søer i Danmark. Området var i 1992 indstillet til “Råstofprisen”, der bl.a. uddeles af Skov- og Naturstyrelsen. Søen ligger kun 20 minutters bilkørsel fra København, og blev i 1998 i “Fisk & Fri” kåret til den mest givende Put & Take-sø på Sjælland. Ugentlig udsætning af store steelheads med en vægt på mellem 1 og 15 kg. Desuden bliver der udsat laks, bækørred samt mærkede fisk. Selve søen er på 17.000 m2, og er op til 6 meter dyb (dybdekort er opsat ved søen). 

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Hillerød motorvejen køres ad ved afkørsel 10. Kør ad vej 207 mod Slangerup. Efter ca. 10 km drejes til højre ved tankstation ad Hillerødvej (vej 233). Umiddelbart efter til venstre ad Uggeløse Bygade.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
20 32 44 55
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.