Stampevejens Put & Take

Stampevejens Put & Take ligger i smukke naturomgivelser og består af Stampevej 3 og Stampevej 8. Du kan derfor fiske 2 forskellige steder. Stampevej 3 er 2 mindre søer forbundet med et naturligt S-formet 500 meters å-løb. Herudover er anlagt Danmarks største å-løb på 1000 meter med lille sø i hver ende. Dette å-løb er 6 meter bredt og 1-2 meter dyb, og anlagt med 27 stenstryg. Området er smukt omgivet af skov og træer. Stampevej 8 består af større fiskesø på 6000 m2 med dybde på 4-8 meter, omgivet af træer der giver læ for vestenvinden. Daglig udsætning af store og flotte regnbue- og bækørreder fra eget dambrug.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad hovedvej 15 eller 28 mod Ringkøbing. Cirka 4 km før Ringkøbing drejes ad vej 28 mod No. I byen No drejes ad No Bygade der fortsætter til Stampevej. Søerne kommer på venstre hånd efter ca. 800 meter.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
29 62 38 24
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.