Stenodde

Rigtig gode forhold for ørred. Der er mange sten og flere steder med små stenhøfter og ålegræsbælter. Der er ca 1,5-2 km dejligt vadefisketerræn. Vanddybden er ikke så stor. Vel nok en af Tåsinges bedste havørred pladser. Respekter de lokales ejendomsret!, da det kan være lidt svært at parkere.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Finn Hellsekov Andersen
Kør over Tåsinge af hovedvej 9. Syd for Lundby drejes mod Stenodde og Vemmenæs. I Vemmenæs drejes til venstre mod Stenodde (sommerland). Vejen drejer skarpt til højre og kort efter 90 grader til venstre. Man kører ind i en indkørsel hvis man ikke drejer her. Dette er første mulighed for at komme til pladsen. Parker i vejside og forsæt lige frem. Ellers fortsæt ud af asfaltvejen til enden. Parker her og igen følg skovvejen lige frem eller til venstre langs ejendommen det er her. Man kan også køre forbi vejen til stenodde, og så dreje næste gang ad Gravvænget - følge denne helt ud til vandet, og så parker her og starte fiskeriet straks. Dette er nemlig den sydlige del af stykket. Endnu engang tag hensyn til beboerne !!
Reporter : Finn Hellsekov Andersen
E-mail : Godset@boelsmose.dk
Hej med jer.Jeg hedder Finn Helleskov Andersen og fisker fra kysten fortrinsvis efter havørred. Det meste fiskeri foregår på Sydfyn med spinnestang og blink. Dog fumler jeg lidt med fluestangen også. Jeg tror man kan kalde mig godtvejrs fisker da jeg også gerne vil kunne hygge mig og nyde naturen. Det er derfor sjældent jeg er ude i orkan og slagregn men det sker dog. Jeg er 1-2 gange om året i en af de jyske å er. To gange om året er jeg på Bornholm her fisker jeg også fra kysten.Desuden er jeg medlem af Svendborg Sportsfisker forening og har derigennem adgang til bla. Stokkebækken. Uanset hvor jeg fisker kan jeg godt lide at følges med andre men under selve fiskeriet vil jeg helst gå lidt for mig selv så går jeg og "lure" lidt om jeg kan få fornemmelsen: "her er fisk".Jeg håber vi høres ved ellers ses vi derude.Knæk og brækFinn